Dla lepszej atmosfery tutaj się zapoznajemy z innymi użytkownikami a wiec ja mam na imie Kamil i jestem jednakże z założycieli tej strony ę]
Elo,jestem Łukasz i jestem jednym z założycieli strony.Interesuje się sportem oraz A&M,mam nadzieje że będziecie się tu dobrze bawić! Pozdrawiam Ariors.
Ohayoo?
Jestem Ichi a resztę musicie ze mnie wyciągnąć bo autoreklama nie jest moja mocną stroną ;>
Co? Już? Tak od razu? Ja ma jakiś osobisty tok nauczania czy co...
No jak musze z Ciebie reszte wyciągnąc to chyba siłą nie aaa zapomniałem ze ja wszytko wiem ^^
Czemu ja mam rozwiniętą kartę postaci, aWy w postaci linku? ;p
Wiem, że wszystko wiesz... Powiedzmy, ż ejest to w pewnym stopniu prawdą ;p
Monika
No zrobilem w linku ale musisz sama robic bo bedziesz musiala edytowac posta by sie kase wpisac za misje ^^
To teraz wtłumacz mi jak 3latkowi krok po kroku co mam zrobić, bo to zajmuje za dużo miejsca w tej chwili...
Pola? Paula.. Pol?.....
Ariors///Pola! ; >Znana też jako Api_
Ostatnio edytowany przez Ichirin (2009-12-28 18:10:33)
a wiec myszka jest do pruszanie po ekranie takim fajnym znaczkiem jak klikniesz to sie włącza klikasz na nazwe przeglądarki i wpisuje nie długopisem tylko klawiaturą adres do naszej strony jak juz sie zarejestrujesz to tam wszytko fajnie robisz by zostac genninem zeby zostac to musisz nabic 100 postow i rozegrac jedna walke treningową jak?
to proste wyzywasz jakieś użytkownika <na to musisz jeszcze poczekac az ktos przyjdzie^^> i walczysz po przez pisanie co wykonujesz jakie jutsu i odejmujesz chakre po wykonaniu znaków a nie po wykonaniu jutsu nad wszystkim czówa kage jezeli ktos zacznie wymyslac ze np
eee trafilem cie kunai w oko no to kage interweniuje
przepraszam za brak kropek i przyciskow ale nie patrze na monitor jak pisze ^^ to tyle ^^
Psze pana... a jak zlobil pan sobie takom fajnom kalte postaci? Tak ze laz jej nie widac... a potem <klik> i widac... Naucy mnie pan?
hmm w start mam karta postaci zrob tam temat skopij swoją potem ze sygnatury usun i wstaw link do tej ze strony a jak zrobic zeby zamiast linka pisal teks to juz wiesz ^^
Kamil napisał:
hmm w start mam karta postaci zrob tam temat
jeszcze raz ten fragment tylko z większą ilością wyrazów, poproszę )